dan före dan

Publicerat 2011-10-09 runt 23:05:42

Idaaaaag... har en massa folk firat min 20-årsdag i förskott. (Blir gofika till klassen imorrn.) Fick lite av det jag önskat mig; nya högtalare till datorn, minneskort till mobilen och pengar — satt fint som bara den! Efter alla släktingar åkt hem förflyttade sig Millan, jag, Madde & Amanda till mitt rum för prat och allmänt mys. När Madde också åkt var det bara de tre musketörerna kvar, kändes välbehövt. Vi ses för sällan.

Har sovit alldeles för lite de senaste dagarna, börjar ett imorgon så det känns ju skönt. Vi startar en illustrationskurs, Emma följer med mig hem, Stefans föräldrar kommer på middag. Och jag fyller tjugo! Spännandeee.

torsdag 6e oktober

Publicerat 2011-10-06 runt 11:40:09

Sitter på skolan och jobbar med vår senaste uppgift; illustrera ett valfritt textstycke. Jag har tagit några rader ur Oliver Boyd and the Remembrall's End of an Era = Harry Potter-tema. Känner mig i mitt esse faktiskt.


(Kass mobilbild.) Började som skiss, nu är det väl färgtest också antar jag. Prototyp?


egoist? javisst!

Publicerat 2011-10-04 runt 21:21:21


inzoomade stilleben gånger två

Publicerat 2011-10-04 runt 17:21:12

Första målerilektionerna för läsåret avklarade — de resulterade i två stilleben på F10-dukar, föreställande samma saker men från lite olika vinklar och i olika stilar.

Anns, Robins, Tobias:

Oscars, Victors, mina:

Close ups på mina:

..jag tycker om färgerna i den andra, men rent teknikmässigt gillar jag den första bättre. Egentligen ganska tråkig uppgift, men man gör det man måste! Mauritzson döpte om mig till modernisten när jag började på den sista. Alltid nåt.