middag: tonfisksallad, 1 port.
Fick för mig att jag skulle vara hemmafru och matblogga, av nån anledning.
Du behöver: 1 burk tonfisk, ½ lök, turkisk/grekisk/whatever yoghurt, olivolja, senapskål a.k.a. ruccola, majs, ½ paprika och 5 körsbärstomater.
1. Hacka lök, like a boss.
2. Blanda (avrunnen) tonfisk, lök, 2 msk yoghurt och 1 msk olja i en skål.
Smaka av med salt & peppar, nåt annat om du känner för det.
3. Tillsätt valfri mängd (en näve eller två?) ruccola och ~½ dl majs.
4. Dela paprikan, kärna ur ena halvan. Gör vad fan du vill med den andra.
5. Hacka/tärna paprika och tomat, like a boss. Ner i skålen.
6. Sätt dig ner och ät i lugn och ro, drick nåt gott till. Sörfors-vatten, t.ex.
Like a boss.
Like a boss <3
Nej, men det där såg fan gött ut, ska nog ta och försöka göra det där någon dag. Tack för tipset din jävla kökshora. :B